Sunday, April 24, 2011

jangan tiru aksi ini di rumah !

ha.... hai semua.... tetbe semlm mse aku nga guling2 cm tenggiling  aku pon akhrnye berjye la tdo... pkol bpe pon tataw la... first tyme woo mmp... da berkurun asenye aku x mmpi... tp mak ai ! taley bla la sey mmp aku.. ad ker aku mmp tntg WWF.... ha ! kowg ingt ag x?? ala.. yg dok gusti2 tu.... tonggang terbalik jadah haram pe aksi yg dyeowg tunjuk aku pon tataw la.. seram woo~ sampai darah2 bagai...

yg aku peliknye smpy skunk dyeowg tu gadoh tol2 ke maen2 r ???? ta phm aku... yela.... gusti bkn men nk rak semata2 tok rebut tali pinggang tuh ha.... tah pape je... tp ape pon aku ske tgk... hahaha.. asyk ! dulu je la... skunk da x taw..... jemu ~ hahaha.... semua da tua... yg bwu lak x best... tp yg paling aku minat adlh JOHN CENA.. ahaks~ semestinye.... gn trademark dye bwk lori n rantai yg ptotnye letak kat gate uma n wat rantai motor dye wat rantai kat leher dye... adoi ~ mse tuh teringin la jgak nk wat... tp t owg ck aku gila ulak kn... pengaruh tali besen... huish! x elok... haha

                                       
walawey ! macho siot... hahaha.. pujaan nie beb ~

hahaha... mcm2 la kn yg ad... KURT ANGLE... ha ! dye nie aku x ske... ske men tpu.. bkn kuat pon... berlagak je lbh... dye ske pkai bj lmbng ngr dye.. xske2...


ni la dye... si BOTAK !

ha... nie yg hot2 stuff bagai nie the legend of wwf.. ha.. ingt lagi x... THE ROCK... gn trademark nye... IS THE SEMAT, WHAT THE ROCK IS COOKING.. ap tah.. aku lpe.. ad ke cooking... xkaet la sey...

ag stu...STONE COLD.... hahahah.. pon si botak... tp dye kuat taw.. ske...
ag stu yg taley bla nye,, law kita dulu2 men gelek-gelek telur tp kat WWF nie dyeowg men gelek-gelek bontot.... hahaha.. what de !tu la RIKISHI... si gemok yg ske gelek2 kn bontot dye kat owg... eee jijik je !
ok smpy kat sini je la ae.. pnt da... bye...


                                      



tgk nie... eee !

5 comments:

  1. hahaha... ko mnt dye ae... jgn tru aksi dye ulak ae.. gelek2..~

    ReplyDelete
  2. but until now kite still suka nengok cite uh ,,mak gn papa pun nengok sama . . hihie..

    ReplyDelete