Saturday, September 29, 2012

berhabuk!

assalamualaikum semua.... hai hai hai.......... *muka ceria senyum lebar kenyit mata sikit* waaa rindu nak berkarya.. lama dah tak update kan.. ade yg rindu dekat aku tak? *eeerrrrkkkk!! mcm annoying giler je soklan aku ni* ok nak cerita banyak sebenarnya tapi bila dah depan lappy dah nampak button huruf2 nie aku jadi tepu buntu tak tahu la kenapa..

ok mula2 aku nak cerita bout my life dekat key ell nie.. tapi mcm dah penah cerita jek *muka kerut2* tak kisah la kan.. nak cerita jugak.. aku masuk PALAPES!!! yeah!! mulanya excited bila dah kena ragging sikit2 mula lah jiwa kental aku remuk dan luntur. bukan apa aku tak suka part yg die suruh lari2.. oh!!!! aku tak suka lari lah.. tolong lah.. bagi latihan lain aku boleh tahan lagi. nak suruh aku kawad ke apa ke tp tolong jgn bg aku lari wey. aku rasa rendah diri bila kena lari sebab aku rasa dunia ni bergegar.. aku malu.. hahaha

ok bila dah nak sebulan dekat sini aku rasa susah sikit mula lah idea2 jahat aku keluar. contohnya aku nak cari senior yg boleh jaga aku.. hahha *bodoh tak statement* yg ade kereta boleh hantar aku pegi fac. aku dah mula geram naik bas sebab bas ni kadang2 ada kadang2 takde. mcm wifi dekat sini! bila sampai fac peh!!!! bnyk pulak bas dekat situ. semua rehat. ok rasa mcm nak pegi pancitkan semua tayar.*muka geram giler*

ok ade satu hari aku geram gile dgn pengurusan kolej aku. please be smooth!!! rancang la strategi ke apa. berterabur la wey.. sesak nafas aku..
ok segala cerita geram dah abes. nak cerita pasal aku happy..
sekarang aku suka buka twitter!!! sebab ap? kenapa? adalah *muka gatal*
hahha tapi aku pelik lah setahu aku die tak kenal aku takkan la die da boleh cam aku pulak kan.. konon ckp cari aku. heh!!!! *tp masa die ckp aku suka senyum sorang2* hahaha
bila dekat twitter die dah tak suka mention2 nama aku. tatau kenapa.. bosan ke? tapi aku tak suruh pon.. kalau kau buat kau hargai sebab aku suka.. haha

ok bai..

1 comment:

  1. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete